WIWA FlexiMix II Phoenix

Yleiset tiedot

WIWA FlexiMix II Phoenix New 

WIWAn luotettava Fleximix II sarjan uusi sukupolvi on täällä. Fleximix II sarjan avulla voidaan annostella ja sekoittaa yhteensä neljää eri komponenttia keskenään.

Järjestelmän käytön oppii helposti ja nopeasti värikosketusnäyttöön perustuvan "opettavan" käyttöliittymän avulla.

Kaikki ohjauslaitteet, kuten annostelupumppujen, pesupumppujen ja sivuilman  paineensäätö, lisävarusteinen USB-portti ja korkeapainesuodatinyksiköt ovat keskitetty laitteen etupaneeliin helpon ja nopean käytön varmistamiseksi.

Kaikki materiaalien kanssa kosketuksoon joutuvat osat ovat ruostumattomia, joten vesiohenteisten maalien käsitteleminen onnistuu ilman ongelmia.

Uuteen Fleximix II sarjaan kehitettiin täysin uudenlaiset sekoitusyksiköt, automaattiventtiilit sekä korkeapainesuodatinyksiköt. Tuloksena oli kristallisoitumisesta vapaa sekoitusyksikkö isosyanaattia annosteltaessa (polyuretaanipohjaiset maalit) ja annostelun tarkempi säätö seosuhteiden ja viskositeettien vaihdellessa.

Uusittu monitoiminen laiteteline omaa valmiit asennuspaikat lisävarusteille, kuten maalinlämmittimille, syöttöastioille, pesupumpulle sekä lisäväreille. Laiteteline toimitetaan tarvittaessa myös liikuteltavana versiona.

Uusitussa ohjauspaneelissa on panostettu helppokäyttöisyyteen. Kaikki paineenhallinnat on asetettu samaan paneeliin ja laitteen käyttö tapahtuu esiasetusten jälkeen erittäin yksinkertaisesti käyttöpainikkeilla, kuten PESU - RUISKUTUS - KIERRÄTYS - SEIS . Lisävarusteisten lämmittimien ohjaus tapahtuu myös pääpaneelista. Ohjauspaneeli ei tästä enää helpommaksi muutu.

WIWA FLEXIMIX II järjestelmä sopii kaikkiin yleisempiin ruiskutusmenetelmiin, kuten ilmattomaan ja sivuilma-avusteiseen korkeapaineruiskututukseen, matalapainemenetelmiin (HVLP, LVLP) ja sähköstatiikkaruiskutuksiin.

Katso WIWAn uusi esittelyvideo alapuolelta...

Ladattavat tiedostot

wiwa_fleximix_fin