WIWA 2K-Inject 14025

Yleiset tiedot

WIWA 2K-INJECT 14025 Injektointilaite nopeille kaksikomponentti materiaaleille

WIWA 2K- Inject 14025 malli on edustava esimerkki WIWAn osaamisesta laitesuunnittelussa ja vahvistaa WIWA tuoteohjelmaa rakennekorjausten aloilla.

Nopeasti reagoivien akrylaattigeelien käsittelyyn ei tarvita orgaanisia liuottimia. Siksi ne eivät rasita ympäristöä. WIWA 2K-Inject 14025 laitteella niiden käsittelykin käy helposti.

Tätä paineilmatoimista laitteistoa käytetään tavallisesti esim. Kellariseinien tiivistämiseen vesi- ja kosteus-vaurioiden ehkäisemiseksi. Tiivistyksen avulla muodostetaan seinän tai muun vastaavan maan kanssa kosketuksiin joutuvan rakenteen, kuten tunnelit, tornit ja kanavat, sisälle vettä läpäisemätön suoja. Kompakti rakenne ja helppokäyttöisyys tekevät uudesta kaksikomponenttilaitteesta unelmallisen vaikeapääsyisissä kohteissa.

Sekoitussuhde (1:1) on tarkka ja säilyttää luotettavuutensa pitkään. Telineeseen asennetun pesupumpun avulla voidaan varmistaa sekoitettua materiaalia sisältävien komponenttien huuhtelu helposti ja nopeasti .

Paineilmatoimisen 2K-injektointilaitteen etuja:

• kaksikomponenttilaitteella komponentit sekoittuvat vasta erilisen sekoitusyksikön jälkeen staattisessa mikserissä

• käyttäjä tunnistaa halkeaman täyttymisen injektoinnin vastapaineen hidastaessa pumpun lyöntinopeutta tai sen pysähdyttyä

• mäntätoiminen tehokas pumppu ja mekaaninen rakenne on kestävä ja turvallinen

• pieni koko ja kevyt rakenne tekee siitä erinomaisen telineitä käytettäessä

• injektointipaine on helposti ja portaattomasti säädettävissä

Ladattavat tiedostot

00050023-wiwa-inject-en