WIWA PU4040 Polyureapistooli

Polyurean sekoitus- ja ruiskutuspistooli

Yleiset tiedot

WIWA PU 4040 Polyureapistooli on ammattikäyttöön suunniteltu kaksikomponenttimateriaalien sekoitus- ja ruiskutuspistooli erityisesti polyureapinnoitteiden ja vaahtojen ruiskutukseen.

WIWA PU 4040 pistooli edustaa WIWAn uusinta kehitystyötä ja laajentaa tuotevalikoimaamme Polyurea laitteistojen tueksi. Pistooli on paineilmatoiminen ja sekoitus perustuu vastavirtaus periaatteeseen. Muoviosa (Polyoli) ja koveteosa (isosyanaatti) yhdistyvät toisiinsa pistoolin sekoituskammiossa vain hetki ennen purkautumistaan yli 250 barin paineella suuttimesta. Pistoolin kapasiteettia voidaan säätää nopeasti ja helposti sekoituskammiota vaihtamalla.

Yksityiskohdat:

Monet käytännölliset yksityiskohdat sekä pistoolin helppo muunneltavuus eri käyttökohteisiin tekevät siitä erityisesti ammattilaisen työkalun.

Useiden teknisten etujen lisäksi pistooli omaa hyvän työergonomian. Kevyt paino, optimoitu kahvan muotoilu ja liitososien sijainnin vaihtomahdollisuus takaavat vaivattoman tuntuisen työskentelyn suuremmissakin työkohteissa.

Kantolaukku

Toimituspakettiin sisältyy vahvarakenteinen kantolaukku, joka sisältää pistoolin lisäksi huoltoon ja kunnossapitoon tarvittavia työkaluja sekä voiteluaineita. Myös suuttimet, sekoituskammiot, suodattimet ja liitosadapterit voidaan säilyttää tilavassa laukussa.

Ladattavat tiedostot

pu-gun-4040-fin wiwa_pu460_280_fin