WIWA Duomix PU HX

UUTUUS! Hydraulitoiminen polyurearuisku ammattilaisille.

Yleiset tiedot

WIWA DUOMIX PU HYDRAULIC – PINNOITUS – SAUMAUS – ERISTÄMINEN

WIWA DUOMIX PU HYDRAULIC on jälleen uusi lisäys WIWAn PU laitteiden tuoteperheeseeen. Nyt mukaan saatiin myös hydraulinen, kompakti ja muunneltava vaihtoehto. Tämä liikuteltava laite on erittäin helppokäyttöinen ja sillä voidaan annostella ja ruiskuttaa kaiken tyyppisiä polyuretaanivaahtoja sekä nopeasti kuivuvia polyureatuotteita.

Uusittu materiaalipumpun rakenne parantaa komponenttien virtausta ja pidentää näin entisestään kuluvien osien käyttöikää. Peruslaite on 1:1 seossuhteella, mutta WIWAn laitteeseen saadaan helposti ja nopeasti vaihdetuksi yli 200 erilaista seossuhdetta.

Hydraulimoottori on erittäin hiljainen ja pulsaatiovapaa.

Uutta ovat myös WIWAn uudistetut ja taloudellliset materiaalilämmittimet, joiden parantuneet lämmönsiirto-ominaisuudet mahdollistavat komponenttien lämmityksen entistä nopeammin ja edullisemmin. Laitteessa on myös sisäänrakennettu energiansäästötila, joka käynnistää ja sammuttaa laitteen automaattisesti työn aikana. Vuoron voi myös esiohjelmoida laitteeseen.

Laitteen yksinkertainen ohjauspaneeli helpottaa käyttöä ja vastaa EU:n konedirektiivin vaatimuksia liittyen sen turvalliseen käyttöön ja sammutukseen. 

Siirtopumppuja voidaan säilyttää kätevästi laitetelineessä. Rakenne mahdollistaa siirtopumppujen valinnan joko kaksoiskalvopumppuna tai juuri kehitettyinä, uuden version mäntäpumppuina.

Duomix PU laitetta voidaan käyttää kiinteänä tai liikuteltavana versiona, joka onnistuu helposti ja nopeasti erillisen rengassarjan avulla.

Laite voidaan myös varustaa erillisellä WIWA Datalogger varusteella, jonka avulla voit laitteen omistajana voi seurata kaikkea laitteen toimintadataa ja optimoida sen avulla tuotantoon liittyviä prosesseja.