Durr Ecogun 256 sivuilma-avusteinen korkeapainepistooli

Air-Combi pistooli 250 bar

Yleiset tiedot

Durr Ecogun 256 on sivuilma-avusteinen korkeapainepistooli, jonka maksimi työpaine on 250 baria. Sivuilma-avusteista ruiskutusta kutsutaan yleisesti myös Air-Combi tai Air-Mix-ruiskutukseksi. Menetelmässä yhdistetään ilmattoman suurpaineruiskutuksen ja hajoitusilmaruiskutuksen parhaita puolia. Tuloksena on laadukkaampi ruiskutuskuvio suurpaineruiskutusta matalimmilla työpaineilla ja siten pienemmällä ohiruiskutuksella. Hitaampi virtausnopeus mahdollistaa myös tasalaatuisemman työjäljen. Air-Combi menetelmä sopii  erityisesti puuteollisuuden ja konevalmistajien viimeistelyruiskutuksiin, joissa halutaan maksimoida laadukas ruiskutuspinta työnopeutta liikaa laskematta. Pistooli soveltuu niin liuotin- kuin vesiohenteisillekin maaleille.

Ainekanavat ovat valmistettu kokonaan ruostumattomasta teräksestä ja tiivistemateriaaleina käytetty vain liuotinkestäviä modifioituja muoveja, kuten PTFE, UHMW-PE tai POM.

Neulaa ja neulan pesä on saatavina myös kovametallisena.

Laaja valikoima suutinkokoja ja kolme erilaista aineputkea mahdollistavat pistoolin käytön erilaisiin käyttösovelluksiin.

Kevyt liipaisin vastus myös korkeilla paineilla sekä kestävä rakenne tekevät pistoolista miellyttävän ruiskuttajille. jotka haluavat käteen istuvan työkalun.

Tekniset tiedot Ecogun 256
Maksimi työpaine 250 bar
Maksimi lämpötila nesteelle 60°C
Letkuliitin kuulalaakeroitu kiertyväliitin 1/4" tai M16x1.5
Suodatin tyyppi tavallinen kahvansuodatin tai lyhyt suodatin
Paino 588 - 653 g