Educt-O-Matic raepuhalluspistooli

Käsin liikuteltava, suljetulla rakeen kierrolla

Yleiset tiedot

Educt-O-Matic on kompakti, käsin liikuteltava suljetun kierron raepuhalluspistooli, joka on helposti otettavissa käyttöön kaikissa kohteissa, joissa on saatavilla 2,5m3/min ilmamäärä 6 barin työpaineella.

Puhallustyö ja rakeen kierrätys tapahtuu kätevästi yhden liipaisimen käytöllä. Rakeen kierrätys käynnistyy, kun liipaisinta vedetään kevyesti ja imupuhdistus käynnistyy, kun liipaisimesta vedetään kokonaan. 

Raepuhallusrakeet säilytetään kartion muotoisessa raesäiliössä, josta se siirretään puhallussuuttimeen. Rakeet imetään työkalun puhalluskammioon suuren ilmavirran avulla. Kammiossa raevirtaan sekoittuu puhalluksessa tarvittava paineilma ja tämä suihkutetaan ulos puhalluspään suuttimen kautta.

Puhallussuulake on säädettävä ja sitää voidaan pyörittää eri asentoihin. Puhallusrae ja pöly keräytyvät kumiseen lisäosaan, josta se imeytyy takaisin säilytysastiaan. Kevyempi pöly ja rikkoutunut rae ohjautuvat pölypussiin.

Educt-O-Maticin työjälki on noin 30mm leveä. Puhalluksen päätyttyä vapauta liipaisin puoleen väliin muutaman sekunnin ajaksi, jolloin vakuumi kierrättää lopun pölyn ja rakeen työkalusta.

Educt-O-Matic toimii parhaiten teräsrakeiden kanssa.

Toimitusvarustus: 

EDUCT-O-MATIC työkalu, 6 suulaketta ja pölypussi.