BRS-3 suihkupuhdistuslaite

Pölyvapaa puhalluslaite suljetulla rakeen kierrolla

Yleiset tiedot

BRS suihkupuhdistuslaitteisto on sähköisellä ohjauksella varustettu painesyöttöinen suihkupuhdistuslaitteisto, jossa rae kierrätetään uudelleen käytettäväksi suljetun kierron kautta. Laitteisto sopii erityisesti tilanteisiin, joissa avopuhallus on joko kiellettyä, muuten mahdotonta tai epäkäytännöllistä. Suihkupuhdistus ja samanaikainen rakeen kierrätys käynnistyvät molemmat samanaikaisesti käyttäjän painaessa DMH kahvasta. BRS-3 laitteen avulla työaluetta ei tarvitse huputtaa ja se pysyy siistimpänä.

Käyttö

Suljetun kierron raepuhalluslaitteisto on ideaalinen sisätiloissa tapahtuvissa puhdistuksissa, joissa pölyn ja puhdistusrakeen leviäminen pitäisi välttää. Laitteisto on kätevä myös hitsaussaumojen puhdistuksissa sekä paikkapuhalluksissa. Laitteiston kanssa voidaan käyttää kierrätettäviä puhallusrakeita, kuten teräsraetta, lasikuulaa tai alumiinioksidia.

Vakiotoimituspaketti

BRS laitteisto toimitetaan liikuteltavaan telineseen asennettuna. Laitteisto on varustettu pölyneroitukseen tarkoitetulla syklonieroittelijalla, rakeenkeruu kaukalolla sekä erillisellä suodatinpanoksella varustetulla pölynsuodatusyksiköllä. Suodatinyksikkö on varustettu automaattisella ilmapulssipuhdistuksella. Laitteistoa käytetään pneumaattisella kauko-ohjauskahvalla. Paineenhallinta tapahtuu kätevästi laitteiston käyttöpaneelista. BRS laitteen puhallustyökalu sisältää yhdistetyn puhallus- ja imusuuttimen, joka on ympäröity kappaleen pintaan tiivistyvällä nylonharjaksilla. Rae ja kappaleesta irtoava pöly kierrätetään rakeen iskeydyttyä kappaleeseen erillisen imuletkun kautta.

Yleiset ominaisuudet

- liikuteltava rakenne
- sähkötoiminen tehokas imuri
- syklonierottelija varustettuna raeseulalla
- pölynsuodatusyksikkö erillisellä suodatinpanoksella
- ajastintoiminen suodatinpanoksen ilmapulssi puhdistus 
- säädettävä puhallustyöpaine
- varustettu ilmansuodattimella/kosteudenpoistajalla

 Puhallus-/imusuulakkeet H1 / H2

Leveä puhdistusjälki

Tarkka puhalluspaineen säätö ohjauspaneelista

Tekniset tiedot BRS-3
Mitat D x W x H (mm) 1800 x 550 x 1820
Työletkuston (puhallus/imu) pituus 5,5 m
Puhallussuutin SBC-5
Puhallussuulakkeen tyyppi H1
Paineastia CBS-25
Syklonierottajan malli R-350
Suodatin panoksen pinta-ala 7,5 m2
Varustettu ilmapulssipuhdistuksella Kyllä
Käyttöjännite 380V / 3,0 kW