Ruiskumaalaus- ja ruiskupinnoituslaitteiden huolto ja kunnossapito

Sersale Oy:n toimintaan kuuluvat uusien kohteiden lisäksi myös maalaus- ja pinnoituslaitteiden huolto- ja kunnossapitopalvelut sekä laitteiden käyttö- ja huoltokoulutus. Vuosikymmenien tuoma asiantuntemus sekä laadukkaat työvälineet takaavat palvelujemme korkean laadun.

Pinnoituslaitteiden ja maalauslaitteiden huolto- ja kunnossapito

Teemme pintakäsittelylaitteiden sekä - järjestelmien huoltoja sekä säännöllisesti että kertaluonteisesti Varsinais-Suomen ja muun Suomen alueella. Huollamme pääasiassa omien merkkiemme pintakäsittelylaitteita (mm. WIWA, Airlessco, Euromair, Larius, Contracor, Uni-ram, OSU-Hessler), mutta tarvittaessa myös muiden merkkien laitteita. Asiantuntemuksemme kattaa käytännössä kaikki alan merkit ja laitteet.

Käyttöönottokoulutus ja huoltokoulutus

Pinnoitus- ja maalauslaitteiden toimittamiseen voidaan yhdistää käyttöönottokoulutus, jolla varmistetaan laitteiden sujuva käyttöönotto sekä asianmukainen ja tehokas hyödyntäminen. Laitteiden huoltokoulutusten ansiosta asiakas voi huoltaa laitteen omatoimisesti. Tällöin aikaa ei kulu huollon tilaamiseen ja laitteet saadaan mahdollisimman pian käyttöön ilman tuotannon pitkiä pysähdyksiä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää! »