Vuokraa 2-komponenttiruisku projektiisi

09.07.2019

Otimme WIWA Duomix 230 kaksikomponentti demolaitteemme vuokrakäyttöön asiakkaidemme erillisprojekteja varten.

Tämä kaksikomponenttiruisku on ns. mekaaninen annostelulaite eli seossuhde määräytyy annostelusylinterien (2-3kpl) keskinäisen tilavuussuhteen mukaan.

Kyseisessä laitteessa on tällä hetkellä sylinterit, joiden avulla voidaan ruiskuttaa 1:1 seossuhteen tai 4:1 seossuhteen omaavia kaksikomponenttipinnoitteita.

Ruisku on räätälöity yhden miehen liikuteltavaksi ja varustettu erillisellä pneumaattisella paineen- ja annostelunvalvontayksiköllä väärien seossuhteiden välttämiseksi.

Pinnoitteen A- ja B-komponentit kaadetaan omiin erillisiin kannella varustettuihin syöttöastioihin. Pieni kierrätys ja ruiskutus käyntiin. Komponentit sekoittuvat erillisessä sekoitusyksikössä, jonka jälkeen se virtaa sekoitettuna työletkua pitkin pistoolillen. Sekoituksesta vastaa staattinen mikseri. Sen ja työletkun huuhtelu toteutetaan erillisellä pesupumpulla.

Laite on täysin paineilmatoiminen ja sitä voidaan käyttää myös ATEX-tiloissa.

Ota yhteyttä, mikäli sinulla on projekti, jossa vaaditaan kaksikomponenttiruiskua, mutta tarve on kertaluonteinen ja investointi kaksikomponettilaitteistoon mietityttää.

Tekniset tiedot 1:1 seossuhteella 4:1 seossuhteella
Painesuhde 48:1 39:1
Maksimi työpaine 384 bar 312 bar
Tuotto per isku 120 cm3 150 cm3

Litratuotto / min (40 iskulla)

4,8 l/min 6,0 l/min