Tilaa uusi sähköisesti jaettava uutiskirjeemme

09.05.2019

Yli 40-vuotisen yrityshistoriamme aikana olemme usein haaveilleet laiteuutuuksia ja alamme ajankohtaisia uutisia sisältävästä omasta "uutislehdestä". Nyt sähköisellä aikakaudella tämän tuottaminen on mahdollista pienemmillä ponnisteluilla sekä ilman tiukkoja dead-line vaatimuksia.

Lehden tarkoituksena on tuoda asiakkaillemme ja muille aiheesta kiinnostuneille värikkään alamme ajankohtaisimpia asioita liittyen paitsi laitetekniikoihin, myös muihin merkittäviin tekijöihin, kuten pinnoitteisiin, menetelmiin tai alaamme koskettaviin säädöksiin.

Monet pääedustuksemme tai yhteistyökumppanimme tuottavat sisältöä maailmanlaajuisesti. Usein tuo sisältö tavoittaa rakkaan kotimaamme vasta paljon myöhemmin, jos koskaan. Tulemme esittelemään Case-Study tyyppisiä tarinoita sekä yritysesittelyitä maailmalta " Kuulumissii markkinoilt' " osuudessa.

"Uutislehden" lopullista nimeä ei ole vielä päätetty. Siihen liittyen järjestämmekin pienen kilpailun, johon jokainen voi osallistua alempana. Palkinnoksi arvomme kaikkien osallistujien kesken Sagolan ammattikäyttöön tarkoitetun yläsäiliöpistoolin.

Uutiskirjeen tavoitteenamme on tietenkin lisätä omaa sekä pääedustuksiemme tunnettavuuttamme Suomessa, mutta ikään kuin bonuksena tälle kaikelle uskomme, että julkaisumme tulee kehittämään meidän kaikkien pintakäsittelyn parissa työskentelevien ammattitietämystä paitsi laitetekniikoista myös ruiskutettavista materiaaleista sekä erilaisista pintakäsittelyprosesseista sekä niiden vaiheista.

Mielenkiintoisia lukuhetkiä ja työiloa kevään urakoihin toivottaen

SERSALE OY

OSALLISTU NIMIKILPAILUUN TÄSTÄ >>

TILAA UUTISKIRJEEMME TÄSTÄ >>