Sersale Oy – pintakäsittelylaitteiden asiantuntija

Maalauslaitteet ja pintakäsittelylaitteet sekä maalaus- ja pinnoitusvälineet kaikkialle Suomeen

Sersale Oy on maalaus- ja pintakäsittelylaitteiden maahantuontiin, valmistukseen ja myyntiin sekä niiden huoltoon erikoistunut yritys, joka toimii Varsinais-Suomesta käsin koko Suomen alueella. Palvelemme niin metalli- ja puuteollisuusalan yrityksiä, maalaus- ja pintakäsittelyliikkeitä kuin yksityisasiakkaita erilaisissa ruiskuttamalla tehtävien maalaus- ja pinnoitustöiden tarpeissa.

Pintakäsittelylaitteet suoraan netistä

Tuotevalikoimamme koostuu pintakäsittelyn kaikissa eri työvaiheissa, kuten esikäsittelyssä, pinnoittamisessa ja viimeistelyssä käytettävistä uusista ja käytetyistä pintakäsittelylaitteista sekä niiden varusteista ja varaosista. Lisäksi tarjontaamme kuuluvat maalausvälineet, suojaimet, paineilmaliittimet, asennustarvikkeet sekä muut alan oheistuotteet. Tutustu ja tilaa pintakäsittelytuotteet suoraan netistä »

Toimitamme tuotteita sekä valmiiksi asennettuina että erikseen toimituksen laajuudesta riippuen. Suunnittelemme ja valmistamme myös räätälöityjä kokonaisuuksia asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme pintakäsittelylaitteiden kattavia huoltopalveluja sekä laitteiden käyttöönotto- ja huoltokoulutuksia.